Îți cureți pielea în fiecare zi, dar… Este suficient? Poluarea, celulele moarte, secreția sebacee sau murdăria sunt câțiva dintre factorii externi care ne afectează pielea în fiecare zi prin înfundarea porilor, împiedicând astfel tenul să primească oxigenul de care celulele au nevoie pentru a funcționa corect. Acest fapt accelerează îmbătrânirea pielii, făcând-o să arate ternă și încărcată.

 

TRATAMENTUL PURIFICATOR combină tehnologia medicală și cosmetica profesională pentru a oxigena și purifica pielea, permițându-i să respire din nou.

 

Recomandari:

Se adresează tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor delicate, reactive sau deteriorate. Indicat persoanelor care doresc să aibă o igienă facială adecvată și un ten detoxificat. Formula unisex. Poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Purifying Treatment este un plan exclusiv de frumusețe purificator-oxigenant care revoluționează protocoalele de îngrijire a tenului cu Tehnologia Cosmetic Drone și oxigen pur. Tratamentul Purifiant este mult mai mult decât o curățare!

Ce este TEHNOLOGIA COSMETIC DRONE?

Acest activ răspunde terminologiei Smart Cosmetics și transportă ingredienți activi de ultimă generație în interiorul pielii bazat pe tehnologia dronei cosmetice care conține Chlorella microîncapsulată (alge marine bogate în clorofilă, vitamine, proteine ​​și aminoacizi esențiali).

tratament puryfing

Tehnologia revoluționară a dronei cosmetice acționează ca un driver inteligent ce transportă în interior activul încapsulat și îl direcționează către obiectivul său, interiorul celulei. Această tehnologie inovatoare se asigură ca activul să-și atinga ținta, fibroblastul,  și să își direcționeze acțiunea către acesta, eliberând substanța încapsulată în interiorul său și multiplicându-și eficacitatea exponențial.

În plus, acțiunea sa puternică permite celulei să transforme energia luminii în energie metabolică, adică energie profitabilă pentru celulele pielii. Datorită acestui proces, nivelul de energie al celulei crește, făcând-o să funcționeze 100%.

Cum actioneaza PURIFING asupra pielii tale?

CASMARA Puryfing  vă curăță fața în profunzime, detoxifiind tenul în toate nivelurile lui.

Datorită formulei sale cosmetice inovatoare, poate dilata porii și  înmuia punctele negre, curățându-ți tenul fără a fi nevoie de aparate, în același timp purifică, oxigenează și energizează pielea în cel mai eficient mod fără a o leza.

tratament puryfing

Celulele dermice sunt încărcate cu energie, rata metabolică celulară funcționează la 100%. Pielea este revigorată și intens îmbunătățită la nivel celular. Purifying Treatment reprogramează celulele îmbunătățindu-le funcționarea și pregătește pielea pentru aplicarea unui tratament ulterior sau a unui produs cosmetic de uz zilnic, sporind efectele acestuia în mod exponențial.

 Pielea respiră, este profund curată, strălucitoare și tânără.

tratament purifing

ACȚIUNE PURIFICATIV-DETOXIFIANTĂ

– Elimină toxinele și impuritățile din piele;

– Facilitează extragerea punctelor negre (dilată porii și înmoaie punctele negre, sporind astfel eliminarea impurităților acumulate în interiorul porilor);

– Detoxifică celulele;

– Prelungește durata de viață a celulelor, făcându-le să funcționeze 100%;

ACȚIUNE OXIGENANT-ENERGIZANTĂ

– Crește fluxul de nutrienți în zona tratată;

– Crește activitatea metabolică exponențial;

– Optimizează procesul de reproducere celulară (favorizează crearea de celule perfecte);

– Îmbunătățește respirația celulară;

– Evită stresul hipoxic (cauzat de lipsa de oxigen care accelereaza degradarea celulara).

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM PENTRU O CONSULTAȚIE