Scrie-ne aici întrebarea ta și  îți vom răspunde pe mail în cel mai scurt timp posibil.

Ce spun pacienții

Părerea ta este foarte importantă pentru noi și ne-am simți onorați să o împărtășești cu noi. Scrie câteva cuvinte despre experiența ta în clinica noastră, pentru a ajuta persoanele interesate să afle mai multe! Dă click pe butonul de mai jos.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

 by Maia
Liposculptura

Nota zece din toate punctele de vedere! Ii multumesc domnului Doctor Raul Chioibas si echipei lui pentru profesionalismul si dedicatiea de care au dat dovada.Rezultatul este mult peste asteptarile mele si recomand aceasta interventie oricarei fete care este nemultumita de burtica sau soldurile un pic prea mari.

 by Eli
Marire de sani

La sfarsitul anului trecut am facut o interventie de marire a sanilor la domnul doctor Raul Chioibas. Recuperarea a fost cat se poate de usoara, nu am avut tuburi de dren si a doua zi am plecat acasa. Nici durere nu am avut, a fost mai mult ca o febra musculara :X

Recomand cu incredere tuturor fetelor care se gandesc sa isi faca o astfel de interventie!!!

 by Emilia
Rinoplastie

In urma cu o luna am avut o operatie deschisa de rinoplastie la Dr. Raul Chioibas. Nasul meu este perfect! Nu mai am nici cocoasa si pot respira normal. Desi mi-a fost frica am facut cea mai buna alegere.
Le multumesc frumos atat Doctorului Raul Chioibas cat si Clinicii CBS Medcom Hospital !!!

 by Paula
Marire sani

Dr. Raul Chioibas- THE BEST !!!

 by Anisia
Marire de sani

Sunt foarte multumita de interventia de Marire de sani pe care mi-a facut-o Dl. Dr. Raul Chioibas in clinica sa CBS Medcom.

Recomand cu incredere!

Vindecarea a fost foarte rapida si fara durere.

5 stele plus !!!!

 by Adina
Rinoplastia care mi-a redat încrederea în mine

Mi-a plăcut întotdeauna să cred că lumea te apreciază mai mult pentru ceea ce ești decât pentru felul în care arăți, dar la prima vedere asta nu te ajută! Am apelat la dr. Raul Chioibaș pentru rinoplastie, pentru că nu am reușit nici la 27 de ani să ignor insultele care-mi erau adresate. Nu-mi pare rău nicio secundă pentru alegerea făcută, deoarece simt că mi-a schimbat viața! Profilul meu este unul frumos și nu mai am motive de complexe de inferioritate. Intervenția s-a desfășurat rapid, fără durere, s-a vindecat repede și acum nu mai răspund negativ la inițiativele de selfie de grup ale prietenelor. Mulțumesc, dr. Raul Chioibaș și personalului amabil al clinicii! Recomand pentru profesionalism și atitudinea prietenoasă! Recomand echipa CBS Medcom Hospital!

 by Florin H.

Aqui trabaja el dr. VLADISLAV GYEBNAR - Medico especialista en Cirurgie Plastica, Estetica y Cirurgia de mano, Doctor en ciencia medicala , con su acompañieras. Ellos me a salvado mi mano. Que podria decir mas : Que hay necesidad no evitar hacer una consulta.

Quen es el dr. Vladislav - es primer medico de cirurgia de mano de todo Europa y mas.

 by Angelica Sabau

Am avut privilegiul de a fi operată la CLINICA MEDCOM HOSPITAL TIMIȘOARA,de echipa BESTETIC..Într-adevăr, este o clinică de lux sub toate aspectele:clădire impozantă,sală de așteptare de tipul unui salon nobiliar,curătenie exemplară,timp de așteptare infim,personal medical ospitalier și foarte preocupat de problemele pacientului,servicii de cea mai înaltă calitate bazate pe cele mai avansate metode în domeniu și care asigură reușita intervențiilor chirurgicale,specialiști de înaltă clasă și ținută morală.Nu mi s-a cerut nici măcar un ban în plus față de ceea ce mi s-a comunicat la început.Costuri în plus apar atunci când există complicații(de obicei,bolnavii ajung la operație când boala este într-un stadiu avansat)și sunt necesare investigații suplimentare.Doctorul care m-a operat pe mine cu succes de sindrom de tunel carpian la ambele mâini,domnul VLADISLAV GYEBNAR,a prevăzut acest lucru din start ,în materialul informativ de pe site-ul bestetic.ro,tocmai pentru a îndruma persoanele aflate în dezacord spre alte opțiuni.MULȚUMESC MEDCOM HOSPITAL!MULT SUCCES ÎN VIITOR!

 by T.e.a.m Wild

I had Rhinoplasty, Septoplasty and mole removal in 4th of June. The clinic is outstanding, staff are all fantastic!

The surgeon Raul Chioibas is an artist at his job, a true professional, a master of his craft. I can only say amazing things about him and his staff. They are trully out of this world and have exceeded my expectations.

I had treatments done in clinics abroad. CBS Medcom was the best experience I ever had.

Thank you. Truly changed my life.

 by Antonela Neamt

O clinică cu medici profesioniști și servicii de 5 stele. Totul este foarte curat și friendly. Mai degrabă te simți ca la un hotel de lux... nicidecum ca într-o clinică.