MEDCOM Hospital, un spital la cele mai înalte standarde, chiar în inima Timișoarei!

Întins pe 3  etaje într-o clădire situată în inima orașului Timișoara, Medcom Hospital este un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă astăzi.  Facem lucrurile să se întâmple cu ajutorul unei echipe de medici profesioniști, cu o vastă experiență și pregătire în domeniu, condusă sub atenta supraveghere a domnului Dr. Raul Chioibaș.

Alături de echipa medicală a Medcom Hospital, pacienții se bucură constant de servicii sigure și eficiente, efectuate prin intermediul echipamentelor performante, dar și a experienței medicilor care au devenit recunoscuți de-a lungul timpului pentru rezultatele impresionante pe care aceștia le-au dobândit. Ne mândrim cu faptul că la Medcom Hospital dispunem de aparatură de ultimă generație, fapt care reduce semnificativ, către minim, riscurile asociate oricărei intervenții. La Medcom Hospital, calitatea actului medical și siguranța pacientului primează.

Medcom Hospital respectă toate protocoalele medicale, oferă pacienților noștri confort și siguranță cu ajutorul experienței personalului medical și a echipamentelor de ultimă generație.

Clinica este organizată după ultimele standarde europene, oferind soluții optime pentru diagnosticarea și tratarea pacienților într-un cadru plăcut.

De asemenea, oferim atât spitalizare de zi, cât și spitalizare nocturnă, pacienții având șansa de a se bucura de cazare și asistență medicală permanentă până la momentul externării.

Îți oferim mai mult decât servicii medicale, îți oferim o întreagă experiență

Odată intrat în spațiile de așteptare sau în saloane, vei simți că aici este locul unde vei primi o întreagă experiență, nu doar servicii medicale. Aparatura nouă, ambianța plăcută, căldura personalului și decorul modern și elegant te vor ajuta să pășești în lumea frumuseții totale. După acest prim pas făcut de tine, noi vom porni spre viitor. Spațiile medicale ce-ți stau la dispoziție îți vor deschide viziunea asupra tehnologiei de mâine, pe care noi o utilizăm astăzi la Medcom Hospital. Blocul operator dispune de două săli de operație dotate cu aparatură de ultimă generație, lasere medicale ultramoderne și dispozitive care ne ajută să obținem cele mai bune rezultate.

            Folosim cel mai complex sistem de filtrare laminară verticală a aerului în blocul operator. Prin acest sistem performant, aerul din sălile de operație este în permanență steril. Aparatura de vârf, experiența, pregătirea deosebită a specialiștilor Medcom Hospital, sistemele de sterilizare și de filtrare a aerului asigură un grad înalt de siguranță pacienților, riscurile de infecții și complicații fiind minime.

Pe cele 3 etaje ale spitalului, punem la dispoziție pentru pacienți următoarele facilități:

– bloc operator cu sali de operatii tehnologizate la ultimele standarde

– 5 săli dotate special pentru operații și intervenții chirurgicale minim invazive;
– saloane pentru internare continua echipate la nivel de 5 stele (baie în fiecare salon, Smart TV, Wi-Fi, buton pentru urgențe pe durata internării);
– asistență medicală permanentă pe întreaga perioadă a recuperării în cadrul spitalului nostru;
– cabinete dotate special pentru consultații si investigatii pentru specializări precum: Chirurgie Estetică, Chirurgie Plastică, Chirurgie Vasculară, Chirurgie Generală, Ortopedie, Neurochirurgie, Dermato- Venerologie, Obstetrică- Ginecologie, Ecografie- Imagistică Medicală, Tratamente Estetice Non-Invazive;
– lift interior;
– echipă de doctori atent aleși pentru fiecare specialitate;
– servicii accesibile în rate cu ajutorul partenerilor TBI Bank

            Programează-te la Medcom Hospital și bucură-te de șansa de a-ți putea schimba viața! 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM PENTRU O CONSULTAȚIE