Ce este LASERUL DIOLASHEER 3000W?

DiolasHeer 3000W utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării definitive, laserul funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge firele de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi. Scapă de părul nedorit din zona axilei sau inghinală, de pe brațe, picioare, spate sau piept cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii.

Laserul are o putere deosebită, putând ajunge la 20J în 20 de milisecunde. Dispozitivul are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie mare cu impulsuri scurte (20J-20Hz în 20 milisecunde). Tehnica folosită în realizarea acestui echipament se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser. Aplicatorul a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului. Totodata, laserul difuzează uniform energia la fiecare folosire. Laserul cu diodă are o lungime de undă mai lungă, ceea ce îi permite să ofere rezultate mult mai bune decât orice alt laser de epilare.

Procesul din spatele tehnologiei?

Laserul emite o raza de lumina, care este absorbită de pigmentul din  firul de par, și transformată în căldură (în timpul acțiunii fasciculului, firul de păr atinge temperaturi cuprinse între 70-110*C).

            Temperatura ridicată distruge (arde) firul de păr, și închistează foliculul, distrugand capacitatea acestuia de a se regenera.

Avantajele Epilării Cu LASERUL DIODA

Epilarea definitivă cu Laser Diodă are multiple beneficii pentru piele și este recomandată atât din motive de confort estetic cum este hirsutism (pilozitatea excesivă), cât și din motive medicale pentru a trata foliculita sau transpirația excesivă.

  • Este soluția recomandată de către toți medicii dermatologi din întreaga lume, pentru tratarea foliculitei (elimină firele de păr crescute sub piele);
  • Pielea este stimulată devenind fină, fără iritații, întinerită;
  • Îndepărtează părul nedorit de pe orice zonă a corpului sau a feței, oricât de delicată ar fi;
  • Obții rezultate excelente și de durată încă de la prima ședință – reducerea firelor de păr cu 20-40%, după aproximativ 2 săptămâni post-tratament;
  • Procedura este rapidă;
  • Se poate efectua inclusiv vara, dar cu recomandarea de a nu te expune la soare cu cel puțin 5 zile inainte si dupa tratament;
  • Procedura este confortabilă, durerea fiind înlocuită de o senzație de pișcătură datorită sistemului de răcire, care în mod automat și constant ajustează temperatura și răcește pielea în timpul ședinței de epilare laser;

Tipurile de piele si laserul

Laserul are trei lungimi de unda, ceea ce il face potrivit pentru orice fototip de piele , si eficient pe orice fir de păr, cu condiția, ca firul de păr să aibe melanină (conductorul caldurii la rădăcină)

  • 755nm – este caracterizată prin absorbția puternică a lungimilor de undă de către cromoforul melaninei , făcându-l astfel, ideal pentru tenul deschis la culoare și firul de păr subțire.
  • 808nm – este caracterizată de lungimea de undă clasică a laserului, această lungimea de undă patrunde profund în foliculul de păr cu putere medie spre mare, făcându-l astfel potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și păr.
  • 1064nm – caracterizată prin absorbția scăzută a lungimilor de undă de către melanină, fiind astfel potrivit pentru pielea mai închisă la culoare. În același timp, această lungime de undă oferă cea mai profundă pătrundere a folicul de par.

Când este recomandat să începi ședințele de epilare definitivă?

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda DiolasHeer pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permite sa intampini vara cu o piele catifelata.

Cum te pregătești pentru ședința de epilare?

Pentru ca laserul să acționeze eficient asupra folicului de păr, este necesar ca în ziua efectuării ședinței de epilare definitivă, pielea să fie hidratată (este recomandată aplicarea unei creme hidratante cu o zi înainte de tratament). Deasemenea, cu o zi înainte de tratament, este necesară pregătirea pielii prin folosirea lamei de ras pe zona care urmează a fi tratată.

Deși tratamentul se recomandă pentru toate tipurile de piele, 365 zile/an, este recomandată evitarea expunerii la soare cu minim 5 zile  înainte și dupa ședința de epilare.

            Pentru epilarea facială, este indicat să nu se fi făcut, înainte de epialare, tratamante faciale cu peelinguri sau alte tipuri de laser, si este necesară  folosirea cremei cu SPF 50 dupa efectuarea tratamentului.

Cum se desfășoară o ședință de epilare definitvă?

  • În timpul primei ședințe de laser este necesară completarea fișei clientului, urmând ca de fiecare dată să fie ținută evidența evoluției la fiecare ședință.
  • Se verifică pielea clientei și se acopera cu creion alb fiecare alunița in parte.
  • Se începe procedura testând parametrii care să ofere confort clientei, pentru fiecare zona in parte.

În Cât Timp Se Văd Rezultatele?

În primele zile după ședință firele de păr vor crește normal, deși rădăcina intră în regresie, apoi vei observa stoparea creșterii, urmând ca in primele 10/14 zile de după ședință acestea să pice. Este de preferat ca în această perioadă de timp, să nu intervii sub nici o formă asupra lor, ciclul să decurgă natural.

            Odată căzute firele, rădăcinile ce nu se aflau în dezvoltare anagenă, deci nu au avut contact cu rădăcina în momentul tratamentului, se vor regenera. Studiile sustin ca 15-20% din firele de păr se află în stadiul anagen de creștere în orice moment (stadiul anagen fiind stadiul în care rădăcinile pot fi distruse). Acesta este motivul pentru care sunt necesare mai multe sedințe de epilare la intervale regulate.

            Rezultate notabile se pot observa înca de la prima ședință, dacă aceasta este executată corect.

            În funcție de densitatea, grosimea și culoarea firului de păr și de zona tratată, pot fi necesare între 5 si 10 ședințe.

            Un procent corect și realist de succes este de 60%-95% în funcție de zona tratată și de culoarea firului de păr (exemplu: facial/brate: 60% pe cand inghinal/picioare: 90%-95%).

Factori care influențează rezultatele epilării definitive:

  • Factori hormonali;
  • Suplimente alimentare, medicamentoase (anumite vitamine, sau suplimente orale care stimulează creșterea părului);
  • Lipsa cursivității ședințelor de epilare;
  • Smulgerea părului pe parcursul ședințelor.

 

Epilarea definitivă cu laser este contraindicată:

  • Femeilor însărcinate sau care alăptează pentru a evita eventualele riscuri asupra fătului sau a nou-născutului. Deși nu există dovezi științifice la această contraindicație, medicii nu recomandă terapia cu laser în perioada de sarcină și de alăptare.
  • Persoanelor care suferă de epilepsie, mai ales pentru că există riscul ca din cauza luminii pulsatile să fie declanșate crizele acestei boli. Doar pacienții care primesc acordul medicului că nu există niciun risc de declanșare a bolii pot efectua tratamentul de epilare cu laser.
  • Persoanelor care suferă de diabet, cancer, boli de piele, boli hematologice, boli ale țesutului conjunctiv și/sau varice. În astfel de cazuri se recomandă tratamente medicale în scopul ameliorării simptomelor și vindecării (dacă este posibil), înainte de a fi realizată epilarea.
  • În cazul în care pacienții urmează tratamente cu medicamente hormonale, contra acneei sau fotosensibilizante.
  • Pacienților care poartă stimulator cardiacși celor care au implanturi metalice în zona tratată.
  • Persoanelor care au fost supuse cu 6 luni înainte de epilare unor intervenții chirurgicale in zona tratată.
  • În situația în care pielea prezintă alunițe și/sau tatuaje, acestea trebuie ascunse cu un creion special.
  • In cazul in care pacientul are vitiligo în zona tratată (În zonele depigmentate de vitiligo firele de păr sunt lipsite de melanină, motiv pentru care unda laserului nu va distruge rădăcina firelor de păr)
PROGRAMEAZĂ-TE ACUM PENTRU O CONSULTAȚIE