TRATAMENT GLOBAL DE ÎNTINERIERE

INFINITY este o colecție unică cu acțiune de ultra-întinerire care combină neurocosmetica, genomica, epigenetica, crono-cosmetica, wellness și cosmetica regenerativă.

Un concept cosmetic nou și revoluționar care luptă împotriva îmbătrânirii într-un mod holistic, obținând rezultate extraordinare.

Aceste produse cosmetice senzoriale cu tehnologie futuristă promit senzații și răsfăț capabile să te transporte într-o altă realitate, asigurându-se că pielea ta radiază tinerețe și frumusețe cu o senzație intensă de bine.

 

Recomandari:

Tratament profesional de întinerire formulat pentru pielea matură care caută îngrijire intensivă și o rejuvenare completă a tenului. Indicat în special pentru combaterea lipsei de fermitate, a ridurilor adânci și a liniilor de expresie pronunțate.

 

 

Acțiune:

– Protejează ADN-ul prin prevenirea scurtării telomerilor;

– Multiplică beneficiile unui somn bun pe piele;

– Stimulează sinteza serotoninei, așa-numitul „hormon al fericirii”;

– Redă fermitatea pielii și combate flaciditatea;

– Îmbunătățește procesele celulare, sporind abilitățile reparatoare, regenerative și energetice ale pielii.

 

Rezultate:

  • Ajută la oprirea procesului de îmbătrânire, prevenind apariția semnelor de îmbătrânire;
  • Estompează cearcanele și reduce pungile oculare;
  • Redefinește conturul feței;
  • Elimină ridurile, liniile de expresie și previne apariția acestora, pe lângă faptul că oferă o senzație intensă de bine.
  • Față strălucitoare, intens întinerită.

 

INGREDIENTE ACTIVE :

“ETERNAL BEAUTY”: Ingredient activ revoluționar cu tehnologie genomică, capabil să prevină scurtarea telomerilor, să determine protecția ADN-ului în procesul de îmbătrânire a pielii și să evite degradarea acestuia. Reduce vizibil semnele îmbătrânirii.

“CHARDONNAY GRAPE EXTRACT”: Ingredient activ inovator de întinerire cu tehnologie epigenetică care îmbunătățește funcționarea genelor ce reglează ciclurile metabolice ale pielii (ritm circadian Sleep/Wake).

Pe timp de zi, ajută pielea să-și restabilească nivelurile optime de hidratare și protejează împotriva daunelor oxidative.

În timpul noptii, ajută la activarea procesului de regenerare în timp ce repară structurile deteriorate.

“MELATONIN”: Ingredient activ neurocosmetic de reînnoire-wellness bazat pe așa-numitul hormon al tinereții care are un efect intens de „perfecționare” asupra pielii, oferind în același timp o senzație intensă de bine.

Melatonina realizează 3 acțiuni cheie care încetinesc îmbătrânirea: regenerează celulele deteriorate, le crește nivelul de energie și le întărește bariera protectoare.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM PENTRU O CONSULTAȚIE