CU METODA DE ÎNFĂŞARE AROMOTERAPEUTICĂ – slăbeşti acolo unde vrei!!! Adică de pe pulpe, abdomen sau coapse. Aromoterapia combinată cu metoda de înfăşare este noua modalitate, naturală şi eficientă, ca să scapi de câţiva centimetri buni din dimensiunile corpului.

În afară de obţinerea unei siluete zvelte, se realizează şi o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor de reziduri, întinderea, tonifierea şi netezirea pielii. Cele patru efecte ale metodei de aromoterapie prin înfăşare produc arderea depunerilor suplimentare de pe corp!!!

 

Tratamentul pe care-l oferim clienţilor constă într-o cură de 10-12 şedinţe. În caz de necesitate, recomandăm mai multe şedinţe.

 

VA PUNEM LA DISPOZITIE PATRU SISTEME IN VEDEREA OBTINERII REZULTATELOR DORITE:

  1. Sistemul anti-celulită WIENER KOSMETIKUM CELLULITE: Îmbunătățește circulația sângelui chiar și în straturile profunde ale țesuturilor și stimulează activitatea sistemului limfatic. Persoanele care prezintă un nivel superficial al celulitei pot constata eliminarea aproape completă a acesteia, iar persoanele cu un nivel mai profund și fibrozat al celulitei, pot face progrese semnificative.

 

  1. Sistemul lipolitic (arderea grasimilor) WIENER KOSMETIKUM BERGKRÄUTER: Reprezintă soluția perfectă pentru toți cei care doresc să scape de kilogramele în plus. Slăbirea are loc exact în zonele cu probleme.Țesutul conjunctiv și muschii sunt încălziți pentru o prioadă de câteva ore. Datorită nivelului crescut de energie produs în acest timp, se stimulează intens lipoliza, prin favorizarea metabolizării locale a grăsimii.

 

  1. Sistemul tonifiant WIENER KOSMETIKUM WILDBLÜTE: Întărește țesuturile slăbite de pe coapse, abdomen, brațe, fese. Se pot obține rezultate impresionante chiar și în cazul coapselor atinse de celulită sau „colăceilor” abdominali evidenți.

 

  1. Sistemul antivergeturi WIENER KOSMETIKUM STRIAE: Purifică și detoxifică, se folosește atât pentru tratarea vergeturilor, a plăgilor, a problemelor cauzate de slăbire sau de îngrășare, cât și pentru vindecarea fisurilor pielii. Tonusul țesutului revine la normal.

 

 

Aromoterapia prin înfăşare se recomandă tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomandă de la tratarea celulitei slabe până la cea puternică, pentru netezirea pielii și  întinderea pielii mai moi. Ajută la orice cură de slăbire pentru dispariţia stratului adipos.

 

 REZULTATE:

 ➢ Scăderea greutăţii corporale şi accelerarea dispariţiei grăsimilor suplimentare, ca urmare a efectului rece-cald. Acest efect se măsoară imediat în cm.

➢ În zonele tratate se produce o înlăturare a toxinelor şi a altor depuneri reziduale suplimentare, datorită osmozei şi a uleiurilor aromate conţinute.

 ➢ Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare, datorită aromaterapiei şi a strângerii faşelor.

 ➢ Netezirea şi întinderea pielii, ca efect al întregului tratament.