Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

medicină estetică timișoara

Tratamente non-invazive

clinica Medcom, dr. Raul Chioibaș, recuperare în 24 de ore, intervenții chirurgicale fără sângerare, operații estetice fără dureri, mărire de buze cu o singură înțepătură, acid hialuronic, toxina botulinică, botox, tratamentul ridurilor cu botox, Tratament cu Botox în zona periorbitală (în jurul ochilor), Liftingul sprâncenelor, Tratamentul bărbiei îmbătrânite, tratamentul transpirației excesive, substanțe de umplere, fillere, epilare definitivă, Exoderm Lift, Laser Titan

Laser Titan

Ce reprezintă tehnologia Laser Titan?

Laser Titan este o tehnologie cu lumină infraroșie, care oferă o alternativă naturală pentru întinerirea cutanată. Folosind energia luminii pentru a stimula producția nouă de colagen în profunzimea pielii, tehnologia cu Laser Titan întinde pielea de pe față, brațe, abdomen și picioare. Este soluția ideală pentru a îmbunătăți aspectul pielii, fără injecții neplăcute și fără intervenții chirurgicale care presupun un timp de recuperare mai lung.
Lumina infraroșie este controlată, în condiții de deplină siguranță, pentru a încălzi pielea. Încălzirea produce contractarea imediată a colagenului din piele, determinând întinderea pielii. În timpul procedurii, suprafața pielii este protejată în permanență prin fazele de răcire care alternează controlat cu încălzirea. După procedură, producția nouă de colagen provoacă în continuare întinderea pielii, îmbunătățind aspectul pielii laxe, al ridurilor sau al șanțurilor nazo-labiale.

Pentru ce și pentru cine se poate utiliza tehnologia Laser Titan?

Noua tehnologie se utilizează cu succes pe mai multe zone ale corpului care prezintă piele lăsată. Pielea laxă de pe maxilar, abdomen și braț răspunde foarte bine la această procedură, un singur tratament producând rezultate deosebit de bune la unii pacienți.
Deoarece procedura folosită constă în încălzirea țesutului aflat sub suprafața pielii, fiind complet sigură, se pot trata atât femei cât și bărbați de orice vârstă și cu orice tip de piele.

Efecte … perfecte cu Laser Titan

Efectul de lifting realizat în urma procedurii cu Laser Titan poate fi îmbunătățit cu ajutorul toxinei botulinice și al fillerelor (substanțe de umplere pe bază de acid hialuronic). Aceste proceduri, aplicate corespunzător, acționează împreună și contribuie la obținerea unui aspect de întinerire cutanată cu rezultate vizibile.
Laserul Titan sporește efectul toxinei botulinice și al fillerelor, scade cantitatea de substanță de umplere pentru riduri și permite un interval mai lung între injectările de toxină botulinică.