Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

medicină estetică timișoara

Intervenții sâni

clinica Medcom, dr. Raul Chioibaș, recuperare în 24 de ore, mărire sâni fără sângerare, operații estetice fără dureri, mărire de sâni cu implanturi, implanturi de sâni personalizate, program computerizat de alegere a protezei de sâni ideale, riscuri minime, lifting de sâni fără cicatrici, mastopexia, mărire de sâni cu grăsime proprie

Mărire de sâni cu implanturi

Un decolteu frumos, un aspect senzual, un profil conturat. Dorințe universale, care prind acum viață la CBS MEDICAL HSOPITAL, cu metode specifice. Dr. RAUL CHIOIBAȘ deschide un nou capitol în medicina estetică, pe care îl scrie împreună cu tine. Vei lua parte la fiecare etapă din procesul tău de reinventare. Și vei parcurge acest traseu rapid, fără dureri, fără sângerare, cu riscuri și efecte secundare minime, în condiții de siguranță și calitate la cele mai înalte standarde.

 • Când trebuie să schimb protezele

 • Cum alegem implantul potrivit, testimonial pacientă

La Clinica MEDCOM, intervenția de mărire a sânilor se face fără durere, fără sângerare, cu recuperare în 24 de ore!

 • Mărire sâni – caz 1 (290 g)

 • Mărire sâni – caz 2 (335 g)

 • Mărire sâni – caz 3 (285g)

 • Mărire sâni – caz 4 (310 g)

 • Mărire sâni – caz 5 (285 g)

 • Mărire sâni – caz 6 (R 325g L 290g)

 • Mărire sâni – caz 7 (255 g)

 • Mărire sâni – caz 8 (295 g)

 • Mărire sâni – caz 9 (345 g)

 • Mărire sâni – caz 10 (285 g)

 • Mărire sâni – caz 11 (245 g)

 • Mărire sâni – caz 12 (285 g)


Vizualizați toate cazurile de mărire de sâni cu implanturi

 

Fără sângerare, fără tuburi de dren

Dr. CHIOIBAȘ este primul medic estetician din zona de Vest a țării, care a introdus în practică operația de sâni cu radioplasmă. Datorită disecției cu radioplasmă și instrumentar special, incizia nu sângerează. Acest lucru înseamnă că nu sunt necesare tuburi de dren după operație, ceea ce crește nivelul confortului și viteza de recuperare.

Calitate, înainte de toate!

La CBS MEDCOM HOSPITAL, dr. RAUL CHIOBAȘ utilizează EXCLUSIV proteze de ultimă generație, de la producători consacrați, recunoscuți pe plan internațional pentru standardele de excelență în privința calității.
Datorită siliconului de înaltă coezivitate, protezele Allergan reprezintă o opțiune de primă mână, conferind un aspect natural sânului și generând rezultate sigure și stabile în timp.
Pentru reconstrucțiile de sân, protezele Polytech cu invelis Microthane oferă o alternativă ideală. Acestea sunt proteze siliconice care conțin un gel de coezivitate crescută, care deformarea protezei, menținerea unei forme naturale a sânului, iar gelul din interior nu se dispersează în organism, chiar în cazul extrem al spargerii protezei.
Pentru operația de mărire se utilizează Tehnica Multiplan a doctorului Stan. Proteza este poziționată într-un buzunar creat sub mușchiul pectoral, astfel încât urma inciziei să fie cât mai puțin vizibilă. Pentru distribuția naturală a glandei mamare și obținerea unui rezultat optim, este creat încă un buzunar între mușchi și glanda mamară, ceea ce asigură, pe lângă modificarea volumului, și remodelarea formei sânului în funcție de preferințele pacientei.

La MEDCOM ai implanturi personalizate special pentru corpul tău!

Fiecare persoana e unică și, de aceea, avem soluții unice pentru fiecare. La CBS MEDCOM Hospital, alegerea protezei este un proces care se derulează individual, atât pe baza consultului medical cât și a programului Biodynamic de selectare a mărimii și formei ideale.Dr. CHIOBAȘ te însoțește pas cu pas pe drumul către modelarea noii tale siluete. În program se introduc informații despre caracteristicile tale fizice și despre rezultatul dorit, iar acesta generează varianta ideală pentru tine, în condițiile date.

Mai mult, pentru ca experiența să fie completă, dr. CHIOBAȘ îți oferă posibilitatea să testezi, cu ajutorul unei bustiere speciale, proteza de forma și dimensiunea obținute cu ajutorul programului, pentru a vedea efectiv conturul pe care îl avea corpul tău după intervenție.

Ne mândrim cu faptul că îți construim imaginea împreună cu tine, identificăm soluții personalizate, ținând cont de înălțime, greutate, circumferința bustului, dimensiunea naturală a sânilor, vârstă, dar și de visul care te-a adus la noi.

Mărirea de sâni – o experiență nedureroasă

Și mai important este modul în care vei trece prin această experiență – UȘOR. Fără durere, fără tuburi de dren, cu recuperare imediată.

marire de sani cu implanturi

Proteza este poziționată într-un buzunar creat sub mușchiul pectoral, astfel încât urma inciziei să fie cât mai puțin vizibilă. Pentru distribuția naturală a glandei mamare și obținerea unui rezultat optim, este creat încă un buzunar între mușchi și glanda mamară. Disecția se realizează cu ajutorul radiocauterului Ellman și a pensei monopolare MonoRFStanForceps. Aceste instrumente de ultimă generație asigură o disectie curată, fără sângerări. Durerile postoperatorii sunt aproape inexistente. comparabile cu o senzație de durere musculară. Datorită disecției precise, riscul de sângerare este foarte redus și, de aceea, nu este necesară folosirea tuburilor de dren.

Riscuri minime

Există riscuri? Desigur. Orice intervenție, chiar și o extracție dentară, implică anumite riscuri.Din fericire, ca și în cazul extracțiilor dentare, riscurile nu sunt mari. Mai mult, ele pot fi reduse prin calitatea materialelor, a tehnologiilor utilizate și prin profesionalismul medicilor. Riscul principal specific acestei intervenții chirurgicale este formarea unei capsule contractile în jurul protezei. Această capsulă provoacă, în timp, deformarea protezei și poate cauza dureri la nivelul sânului. De aceea, sunt căutate în permanență soluții de reducere a riscurilor, astfel încât calitatea intervenției și calitatea vieții pacientelor să se îmbunătățească în pas cu evoluția tehnologiei medicale.

E DE AJUNS O ZI SĂ TE REINVENTEZI – RECUPERARE IN 24 DE ORE

Intervenția de mărire de sâni este o procedură care nu agresează organismul. Metoda folosită asigură un impact minim asupra mușchiului pectoral și inserției sale pe stern. Sângerarea este aproape inexistentă datorită tehnicii de disecție.


Deși pare incredibil, la numai 24 de ore de la intervenție, te poți întoarce la activitățile tale obișnuite. Bineînteles, este recomandat ca aceste activități să nu includă efort fizic intens sau o suprasolicitare a musculaturii în orice fel. În rest, de la condusul mașinii până la activitățile zilnice de la birou sau de acasă poți să îți reiei viața. Cu o singură diferență: vei avea o viață mai frumoasă pentru tine și pentru cei din jurul tău!