Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

medicină estetică timișoara

Intervenții față

clinica Medcom, dr. Raul Chioibaș, recuperare în 24 de ore, intervenții chirurgicale fără sângerare, operații estetice fără dureri, MACS LIFT, liftingul cu cicatrice minimă, botox, toxina botulinică, Silhouette Lift - lifting facial minim invaziv, acid hialuronic, lipofilling - umplerea cu grăsime

Gropițe în obraji


Poate că Mama Natură nu este întotdeauna atentă la dorințele noastre sau mai uită câte ceva. Nu e nimic, tot ce ei îi scapă, chirurgia estetică repară. Multe persoane consideră că gropițele în obraji sunt adorabile dar nu au avut norocul să le dobândească din naștere. Dacă și tu te numeri printre ele, e bine să știi că:

  • Gropițe în obraji

Gropițele în obraji pot fi create chirurgical

Intervenția este relativ simplă și constă într-o procedură de coasere a obrazului pe interior, ceea ce va crea pe exterior o cută în forma unei gropițe. Durerea este ca și inexistentă și la fel sunt și cicatricile.
Procedura se aplică și celor care au o singură gropiță și vor să restabilească o simetrie la nivelul feței, dar și celor care nu le au deloc, dar au visat întotdeauna la ele, considerând că oferă chipului un farmec aparte.

Gropițele în obraji – o dorință care se îndeplinește ușor

Durata intervenției este de aproximativ 30 de minute, se face cu anestezie locală, iar activitatea obișnuită poate fi reluată în câteva zile, fără probleme.
Imediat după operație, gropițele pot avea un aspect ușor artificial, fiind prezente pe față chiar și când nu zâmbești. După vindecarea inciziei, într-o perioadă de aproximativ trei săptămâni, gropițele se vor integra atât de firesc în estetica feței tale, încât nimeni nu-și va mai aminti că nu le-ai avut în trecut.