Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

medicină estetică timișoara

Intervenții față

clinica Medcom, dr. Raul Chioibaș, recuperare în 24 de ore, intervenții chirurgicale fără sângerare, operații estetice fără dureri, MACS LIFT, liftingul cu cicatrice minimă, botox, toxina botulinică, Silhouette Lift - lifting facial minim invaziv, acid hialuronic, lipofilling - umplerea cu grăsime

INTERVENȚII CHIRURGICALE – FAȚĂ

La Clinica MEDCOM, frumusețea îți stă în față si nimic nu iti stă în cale să o obții. Atunci când simți că dorești să stai în fața tuturor cu capul sus înseamnă că esți gata pentru schimbarea la care visezi.
Știm cu toții că prima impresie este cea mai importantă, iar chipul este cea mai importantă carte de vizită pe care o oferim celor din jur. Sigur că el reflectă în primul rând calitățile interioare și sentimentele pe care le trăim, însă această oglindă are nevoie de strălucire pentru a reda tot ce avem mai bun. Orice sprijin adus frumuseții naturale nu poate fi decât benefic pentru mintea, spiritul și trupul nostru.
Variantele pe care le aveți la dispoziție pentru a ameliora aspectul feței sunt extrem de moderne, variate și asigură posibilitatea de a oferi soluții personalizate, în funcție de vârstă, forma feței, problemele specifice și dorințele fiecărui pacient.

Listă intervenții