Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

medicină estetică timișoara

Intervenții corp

clinica Medcom, dr. Raul Chioibaș, recuperare în 24 de ore, operații estetice fără dureri, abdominoplastie,reducerea și întărirea peretelui abdominal, riscuri minime, lipoaspirație, liposucție, tehnică de îndepărtarea a grăsimii în exces, remodelare corporală, liposculptură

Lipoaspirația

Silueta perfectă

Visăm la silueta perfectă și facem multe eforturi pentru a o dobândi și, mai ales, pentru a o păstra. Sport, dietă, stil de viață, toate acestea reprezintă factori – cheie pe drumul către trupul pe care ni-l dorim. Un corp frumos nu este doar un avantaj estetic și o modalitate de a câștiga admirația celor din jur.

  • Tehnica vibrolipoaspirație

  • Totul despre lipoaspirație – emisiune TV

Este și dorința de a ne păstra într-o bună stare de sănătate, înlăturând excesul de grăsime care afectează funcționarea generală a organismului. Adesea, însă, fie din cauza timpului limitat, fie din cauza limitelor funcționale ale organismului, când metabolismul nu funcționează la capacitate maximă, pierderea câtorva kilograme este o bătălie prea grea. Aici poate interveni medicina estetică, printr-o procedură care sculptează formele, definește curbele și finisează detaliile, astfel încât să pună în valoare frumusețea.

  • Lipoaspirație șolduri și abdomen, metoda Lipomatic – caz 5

  • Lipoaspirație șolduri și abdomen, metoda Lipomatic – caz 4

  • Lipoaspirație șolduri și abdomen, metoda Lipomatic – caz 3

  • Lipoaspirație șolduri și abdomen, metoda Lipomatic – caz 2

  • Lipoaspirație șolduri și abdomen, metoda Lipomatic – caz 1

Ce este lipoaspirația?

Cunoscută și sub numele de liposucție, lipoaspirația este o procedură de chirurgie estetică prin care grăsimea în exces este îndepărtată din anumite zone ale corpului. Ea poate aduce satisfacții maxime, în condițiile în care așteptările sunt realiste încă de la început. Pernițele de pe șolduri, stratul suplimentar de la burtică, coapsele sau gambele prea pline, fesele prea voluminoase sau genunchii proeminenți își vor face bagajele și vor deveni o amintire, în urma acestei intervenții.
Reușita, ca în orice intervenție, presupune, pe lângă abilitatea chirurgului, utilizarea tehnologiilor de cea mai bună calitate și implicarea pacientului în menținerea rezultatelor operației.

Cum poate fi efectuată intervenția de lipoaspirație?

La Clinica MEDCOM, sunt întotdeauna căutate soluțiile care permit adaptarea la caracteristicile fiecărui caz în parte. De asemenea, se ține cont de scopul intervenției și de zona care urmează a fi supusă procedurii de lipoaspirație:

  • Pentru zonele extinse, unde cantitatea de grăsime este mai mare, lipoaspirația se realizează prin tehnica de Vibrolipoaspiratie. Prin această metodă, chirurgul deține un contro mai bun asupra depozitelor grăsoase pe care intervine. Prin intermediul aparatului special Lipomatic, care controlează frecvența mișcărilor canulei în timpul manevrelor de aspirare, operația devine un proces mai precis si mai rapid. Ca urmare, durata perioadei de anestezie este mai scurtă și recuperarea postoperatorie, mult mai ușoară;
  • În cazul în care, prin lipoaspirație se urmărește definirea curbelor, așa numita ”liposculptura”, folosim metoda Softlipo. Aceasta constă în folosirea unor canulele de aspirație cu un diametru mult redus, presiunea de extragere a țesutului grăsos fiind controlată de un aparat special. Diametrul redus al canulelor scade considerabil traumatizarea țesuturilor. Astfel, riscul de a apărea vânătăi pe zonele supuse intervenției scade considerabil. De asemenea, recuperarea post-operatorie este mai rapidă și mai ușoară. Activitatea normală poate fi reluată chiar și la 24 de ore de la intervenție.

Lipoaspirația nu este o intervenție dificilă

In ambele metode de efectuare a lipoaspirației, intervenția se face folosindu-se o anestezie ușoară. Astfel, poți colabora cu medical chirurg pe întreaga perioadă a intervenției. Pentru a evita disconfortul de după operație și pentru o mai bună lichefiere a grăsimii în exces, se folosește tehnica de infiltrație locală. .
Aceasta combinație de tehnici, atât în ceea ce privește anestezia, cât și în ceea ce privește metoda chirugicală, conferă intervenției de lipoaspirație un caracter aproape ambulator. Stressul postoperator este redus la minim, recuperarea rapidă și lipsită de durere, astfel încât majoritatea pacienților consideră această operație ușoară. Pentru depășirea cu succes a perioadei postoperatorii este necesar să ținem cont de recomandările medicului.