Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

medicină estetică timișoara

Intervenții buze

clinica Medcom, dr. Raul Chioibaș, recuperare în 24 de ore, intervenții chirurgicale fără sângerare, operații estetice fără dureri, mărire de buze cu o singură înțepătură, acid hialuronic

Buze mai pline pentru totdeauna – un vis posibil

Visul multor femei – acela de a avea buze pline și senzuale – a devenit o provocare pentru chirurgii plasticieni din întreaga lume. O provocare, pentru că trebuia găsit echilibrul între frumusețea rezultatului obținut, diminuarea riscurilor și perioada pentru care efectele intervenției pot fi considerate satisfăcătoare. De aceea, dr. RAUL CHIOIBAȘ a introdus, pentru prima dată în zona de Vest a țării, produsul inovator PermaLip®.

Ce este PermaLip® ?

permalipPermaLip® este un implant permanent  din  silicon solid, destinat augmentării buzelor. Cu alte cuvinte, este ca un implant mamar, din punctul de vedere al structurii, dar adaptat la forma și dimensiunile buzelor.  Este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, în funcție de preferințele și caracteristicile anatomice ale pacientei. Chiar dacă are o consistență moale, nu se poate rupe. Permalip are o suprafață netedă care reduce potențialul de formare a cicatricilor (la fel ca și implantele mamare). Plasarea acestor implante se face cu anestezie locala prin niste incizii minime la comisurile buzelor. In mai putin de 30 minute pacienta ve avea forma pe care si-a dorit-o.

Avantajele PermaLip®

Tehnica PermaLip® oferă avantajul unei măriri permanente a buzelor. Proteza utilizată, în formă de șerpișor, este ușor de introdus și va mări volumul buzelor în mod permanent, păstrând și o formă naturală a acestora. De asemenea, dacă se dorește implantul PermaLip® poate fi îndepărtat fără probleme.