Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

 

Consultații online (759 întrebări răspunse)


Puneți întrebarea dvs.

Listă întrebări recente

13Jan.2017

Buna Ziua! Am Un Baiat De 3 Ani Si 6Luni, Sa Nascut Cu Malformatie La Urechea Stanga (Microtie) Intrebarea Mea Este Daca Se Poate Opera La Dv.In Clinica Si Cat Ar Costa Aprox?.Va-Multumesc!

Trimisă de Daniel 1vizualizare Categoria Nas și urechi Întrebare

Buna ziua, Nu realizam acest tip de interventii in clinica noastra. O zi frumoasa!


13Jan.2017

As dori mai multe detalii despre ridicarea sanilor fara cicatrici.

Trimisă de Elena 1vizualizare Categoria Sâni Întrebare

Buna ziua, procedura de lifting de sani fara cicatrici presupune ridicarea sanilor printr-o tehnica de suspensie interna impreuna cu utilizarea unor proteze pentru refacerea volumului sanilor. Are inidcatii concrete astfel incat pentru a va putea da un sfat pertinent ar trebui sa va vad in prealabil. O zi frumoasa!


29Dec.2016

Buna ziua,

As dori sa va intreb despre interventia chirurgicala prin care se pot face gropite in obraji. Se poate face? Intreb pentru ca am auzit ca unii medici spuneau ca poate duce la paralizie faciala sau ca rezultatele obtinute in urma interventiei nu sunt cele dorite.Va rog daca puteti sa-mi dati mai multe informatii in aceasta privinta.

Va multumesc!

Trimisă de Bianca 1vizualizare Categoria Față Întrebare

Buna ziua, Interventia se face datorita rezultatelor pozitive pe care le putem obtine. Informatiile trebuie sa vi luati de la un medic chirurg care face aceasta interventie de rutina. Va asteptam la clinica unde putem discuta detaliile si prin exemplificari foto pentru o mai buna intelegere. o zi frumoasa si La Multi Ani!


30Nov.2016

buna ziua,m-ar interesa cat costa procedura de peeling cu laser

Trimisă de natalia 1vizualizare Categoria Față Întrebare

Buna ziua, interventia poate costa in jur de 1000 de euro in functie de situatie. Este recomandabil insa pentru un rezultat mai consistent peelingul chimic de o potenta mai crescuta. O zi frumoasa!


30Nov.2016

Buna ziua, operatia de marire de sani necesita internare???

Trimisă de Denisa 1vizualizare Categoria Sâni Întrebare

Buna ziua, gratie tehnicii c-u radioplasma si instrumentatiei speciale, sangerarea in cadrul interventiei este minima. Acest lucru ne confera avantajul de a nu fi nevoiti sa folosim tuburi de dren si ca recuperarea sa fie foarte rapida. Dupa interventie este indicat sa ramaneti o noapte in clinica urmand ca a doua zi sa va puteti intoarce acasa. o zi frumoasa!


29Nov.2016

Marire de sani cu implant mamar prin axila (pe sub brat) cu gel

Trimisă de Mihaila 1vizualizare Categoria Sâni Întrebare

Buna ziua, Incidenta posibileleor complicatii este considerabil mai crescuta in cazul abordului transaxilar astfel ca nu va recomand sa recurgeti la aceasta procedura. Abordul inframamar este abordul ce poate genera cele mai consistente rezultate daca tehnica chirurgicala este executata cu profesionalism. Inciziile sunt greu perceptibile si nu ridica niciun fel de problema in acest caz. O zi frumoasa!


29Nov.2016

Buna ziua,

Vroiam sa va intreb daca practicati si lipofilling fesier si lipofiling la pulpe.

Va multumesc,

Trimisă de Andreea 1vizualizare Categoria Corp Întrebare

Buna ziua, Da in clinica noastra se realizeaza lipofillingul de gambe dar si lipofillingul de fese -tehnica Brasilian but lift. O zi frumoasa!


11Oct.2016

Buna seara! Sunt interesata de marirea buzelor si as dori sa stiu ce metoda imi este recomandata deoarece sufar de o boala autoimuna. Implantul cu silicon este idicat? Va mulțumesc!

Trimisă de Andreea 1vizualizare Categoria Buze Întrebare

Buna ziua, Nu exista studii care sa ateste o incompatibilitate a implantului cu boala imuna. Trebuie insa sa vedem despre ce afectiune este vorab pentru a stabili concret posibilitatea unei eventuale interventii fara riscuri legate de aceasta. O zi frumoasa!


19Sep.2016

Buna dimineața ,as dori sa-mi Spune-ți care este prețul liftingul-ui intern al sprincenelor fără cicatrici? Ce fel de procedura aplicati, este vorba de un lifting endoscopic? Este posibil sa imi fac aceasta operație la dumneavoastră in Decembrie intre sărbătorile de iarna?

Trimisă de Laura 1vizualizare Categoria Față Întrebare

Buna ziua, interventia se face fie endoscopic si presupune 3 incizii mici de 0.5 cm in regiunea paroasa a scalpului daca este nevoie de o ridicare a intregii sprancene sau printr-o incizie pe pleoapa superioara care dupa vindecare nu mai este vizibila sau va fi cel milt greu perceptibila. Se poate realiza interventia si la sfarsitul lunii decembrie. Costul este functie de tehnica necesara. O zi frumoasa!


05Sep.2016

Bună ziuaa, am câteva nelămuriri,în legătură cu operația pentru gropite. Ce preț au 2gropite? Dispar după 4ani? Asa citisem pe net. Voi avea probleme la gingie,fata,dinți din cauza lor
Mulțumesc anticipat.
Ați mai făcut o astfel de operație?
Dacă sunt minora o pot face?

Trimisă de Larisa 1vizualizare Categoria Față Întrebare

Buna ziua, Va recomand sa asteptati sa impliniti varsta majoratului si apoi daca mai reprezinta o prioritate se poate initia o discutie in amanunt. O zi frumoasa si succes la scoala!